Sol, sommer og Distortion

Så er det ved at være tid til Distortion 2013. Igen i år vil der være mulighed for at feste i flere af Københavns bydele og nyde sommeren med kolde øl og lækre toner. I år starter festlighederne på Nørrebro d. 29 Maj, videre til Vesterbro dem 30. maj hvor efter festen rykker til Refshaleøen som noget nyt d. 31. maj og Lørdag slutter herligheder også på Refshaleøen med en stor havnefest. Søndag er der traditionen tro Chill-out, denne gang i indre by.

Jeg er sikker på at der igen i år bliver en kæmpe fest med glade mennesker i Københavns gader. Der er igen i år mulighed for at købe et gadearmbånd som viser at man støtter op om arrangementet, det koster 100kr. Dernæst kan der også købes et turpas som giver adgang til alle aften- og nattefester alle dage. Dette koster 400kr.

Jeg glæder mig, vi ses til et brag af en folkefest.

This entry was posted in Arrangementer, København, Musik, samfund, sommer and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>