En krone sparet – er en krone tjent

Her på Børges blog, er vi vilde med dette gamel ordsprog – En krone sparet – er en krone tjent

Men passer dette virkelig og hvordan får man det at se på din egen økonomi ?

Her er et godt bud – Fra Børges Blog

Sørg for at lave nogle budgetter til hver måned. Dette kunne være til indkøb – Så du på denne måned ikke kommer til at købe en masse ting som du faktisk ikke havde planer om at købe, og som du måske slet ikke har “brug for” – Vi kender det vist alle sammen – Man er ude og handle og VUPTI, så har man købt nogle ting man ikke havde planlagt.

Vi kan godt lide at handle online, og at have styr på hvor man får de bedste priser 🙂

Hvis du ofte handler online, så kunne det være du skulle se på dette PLUS kort – Med sådan et PLUS kort får du fri adgang til både Dealhunter.dk og Medlemskortet.dk hvor du som medlem kan spare mange penge

Bestil dit PLUS kort her og få mange rabatter i DK – PLUS-KORT

Skriv et svar